De Tafel van An

Culinair genieten op maat

Kookweken in Spanje


De Tafel van An organiseert in februari 2020 unieke kookweken met workshops en excursies 

aan de Costa Blanca Spanje in een prachtige villa in het mooie dorp Moraira!


En jij kunt daarbij zijn! Dat kan individueel of als groep(je).


Wanneer gaan we?

Kookweek 1: 1-8 februari 2020 (VOL).

Kookweek 2: 8-15 februari 2020 (VOL).

Kookweek 3: 15-22 februari 2020 (nog plek voor 3 personen).

Kookweek 4: 22-29 februari 2020 (4 losse workshops, internationaal, voor info zie verderop).








 


Heb je zin om mee te gaan?

Wij vinden het heel gaaf 

om je daar te verwelkomen!!



Kernwoorden:

* Puur

* Natuur

* Genieten

* Ontmoeten

* Samen koken

* Ontdekken en leren.

 

Waar?

Moraira ligt aan de Costa Blanca en was vroeger een klein visserhaventje, nu ook een idyllisch vakantieparadijsje met een heerlijk klimaat, gezellige terrasjes, barretjes en restaurantjes. 

Daarnaast is er nog een moderne en grote haven, beschut tussen de rotsen van Cap Blanc en Punta de Moraira. Dit is nog altijd de thuishaven van de vissersboten.

We halen 's ochtends in de nabijgelegen visafslag Lonja onze eigen verse vis! 









Een hele week

bezig zijn met je passie,

andere mensen ontmoeten

en vakantie vieren

in een prachtige omgeving:

wie wil dit nu niet?

 Wat houdt deze kookweek in?

We gaan natuurlijk met elkaar koken en genieten. Maar niet allen koken. Het programma bevat ook excursies en vrije tijd. We brengen een bezoek aan de lokale markt, we maken een prachtige wandeling in de buurt en De Tafel van An organiseert een wijnproeverij. Je kunt ook een individueel coachingsgesprek aanvragen met coachkok An, waarin zij tips en advies geeft over voeding en gezondheid (ter plekke bij te boeken € 50). 


Programma (kleine wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: aankomst, 3 gangen Chef’s diner

Dag 2: ontbijt, ochtendwandeling naar Moraira (o.a. de uitkijktoren Torre de Vigia  uit 1553 en het kasteel El Castillo uit 1742), workshop, diner

Dag 3: ontbijt, ochtendexcursie naar de visafslag (Lonja de Pescado), workshop, diner

Dag 4: ontbijt, vrije dag (zelf in te vullen)

Dag 5: ontbijt, ochtendwandeling, workshop, diner

Dag 6: ontbijt, wijnproeverij, diner op locatie (exclusief)

Dag 7: ontbijt, bezoek ochtendmarkt, workshop, tapasdiner


Dag 8: ontbijt, vertrek








Wij vinden het fantastisch

om je in de watten te leggen. 

Ga je mee?

 



Praktisch

Je komt aan en na de indeling van de kamers ter plekke (2-4 personen per kamer) kun je acclimatiseren. Hierna volgt een gezamenlijk diner, verzorgd door De Tafel van An. Met speciale dieetwensen of allergieën kan, mits bij boeking vooraf aangegeven, rekening gehouden worden.

Iedere dag starten we vanaf 9 uur met het luxe ontbijt. Alle ochtendexcursies beginnen om 10 uur.

Om 17 uur beginnen de workshops met een hapje en een drankje (inclusief) en aansluitend een diner. Verdere drankjes verzorg je zelf of je tekent ze aan op een lijst (contante betaling voor vertrek). Halverwege de week is er een vrije dag. Wordt het een dagje strand, shoppen (beide op 2 km loopafstand), uit eten gaan of…? We dineren 1x in een plaatselijk restaurant (exclusief). De tapasavond aan het eind van de week is de afsluiting van een heerlijke vakantie. Muziekinstrumenten zijn welkom! Aan het eind van deze week ga je uitgerust en voldaan naar huis. Je ontvangt na afloop de recepten per e-mail. 











Koud in februari in Nederland, vakantie vieren in Spanje? Goed idee!





Luxe

We hebben bewust gekozen voor een luxe onderkomen, zodat iedereen zich verwend voelt en kan genieten van de vakantie. De villa staat in een prachtige tuin met 16 palmen, biedt een panoramisch uitzicht, 2 keukens, 3 badkamers, een privézwembad en veel ruimte rondom. 

Kosten:

Voor deze week betaal je € 675 p.p. Boeken kan nog tot uiterlijk 10 januari 2020. Er kunnen slechts 8-10 personen per kookweek deelnemen. Je kunt individueel of als groep(je) boeken. Vraag naar de voorwaarden. Wil je meedoen, bel dan met An (00)31(0)629371202,

typ een bericht via de website http://www.detafelvanan.nl/CONTACT/

of stuur een e-mail via info@detafelvanan.nl. 











An’s motto is:

eet en drink,

ontspan en geniet!

 



Inbegrepen

7x overnachting in tweepersoonskamer in Villa Las Palmeras

7x luxe ontbijt

4x kookworkshop, inclusief alle recepten per e-mail

1x 3 gangen Chef’s diner op de eerste dag

4x diner

1x ochtendwandeling naar Moraira

1x ochtendwandeling in de omgeving

1x bezoek aan de lokale markt

1x ochtendexcursie naar de visafslag

1x middagwijnproeverij

 

Niet inbegrepen

1x diner op locatie

vlucht van Nederland naar Alicante of Valencia v.v.

transfer van vliegveld naar Moraira v.v.

(eventuele) autohuur

maaltijden en dranken niet beschreven in het programma

persoonlijke uitgaven

verzekeringen


 Mogen we je straks in Moraira ontmoeten?


INFORMATIE KOOKWEEK 4

De Tafel van An from The Netherlands organizes in February 2020 unique cooking workshops on the Costa Blanca Spain in a beautiful villa in the nice village of Moraira! And you can be there! This can be done individually or as a group.

Dates: February 24, 25, 27, 28, 2020. Minimum 4, maximum 10 persons in one workshop. We speak Dutch, English and German.

Do you want to come along? We find it very cool to welcome you there!

Keywords: pure, nature, enjoy, meet others, cooking together, discover and learn.

Who is An?

An is an enthousiastic ex-teacher, wine- and beersommelier, professional cook, B&B-owner, caterer and a storyteller from The Netherlands. She cooks more than 40 years, using fresh, mostly biological products. She likes to go into the wild to pick up something eatable and serve it to her guests if that’s possible. Her story has been in glossy’s and on the Dutch tv.

Workshop location:

Moraira is located on the Costa Blanca and used to be a small fishing port, now also an idyllic holiday paradise with a wonderful climate, cozy terraces, bars and restaurants. There is also a modern and large harbor, sheltered between the rocks of Cap Blanc and Punta de Moraira. This is still the home of the fishing boats. You can get very fresh fish. The villa is located in a phantastic garden with 17 palm trees and a private swimmingpool. A splendid kitchen and everything to cook with are available.

Spending a few hours with your passion, meeting other people in a beautiful surrounding: who doesn’t want this?

What do we do?

We will of course cook and enjoy together. The workshop also includes supporting drinks. You get all recipes by e-mail afterwards. We start at 5:00 p.m. with the workshop and end our dinner at about 10 p.m. We cook with fresh products and make Spanish dishes. The price is 60 euro p.p. (all in). You only can pay cash at the location. An will give you the address of the bungalow if you want to cook with her.

In every workshop only 8-10 persons can participate. You can book individually or as a group. If you want to participate, call An direct (00) 31 (0) 6 2937 1202, type a message at the website http://www.detafelvanan.nl/CONTACT/index.php/#HOSTNP_cm4all_com_widgets_Formular_1694062 or send a PM on Facebook. An answers as quick as she can!

We are looking forward to meet you in Moraira in February 2020!