De Tafel van An

Culinair genieten op maat

NIEUWS

_________________________________________________________________________________________________________

De Tafel van An organiseert in februari 2020 een unieke kookweek met workshops en excursies 

aan de Costa Blanca Spanje in een prachtige villa in het mooie dorp Moraira!


En jij kunt daarbij zijn! Dat kan individueel of als groep(je).


Wanneer gaan we?

Kookweek 1: 1-8 februari 2020.

Kookweek 2: 8-15 februari 2020.

Kookweek 3: 15-22 februari 2020.

Kookweek 4: 22-29 februari 2020.


 


Heb je zin om mee te gaan?

Wij vinden het heel gaaf 

om je daar te verwelkomen!!





Kernwoorden:

* Puur

* Natuur

* Genieten

* Ontmoeten

* Samen koken

* Ontdekken en leren.

 

Waar?

Moraira ligt aan de Costa Blanca en was vroeger een klein visserhaventje, nu ook een idyllisch vakantieparadijsje met een heerlijk klimaat, gezellige terrasjes, barretjes en restaurantjes. 

Daarnaast is er nog een moderne en grote haven, beschut tussen de rotsen van Cap Blanc en Punta de Moraira. Dit is nog altijd de thuishaven van de vissersboten.

We halen 's ochtends in de nabijgelegen visafslag Lonja onze eigen verse vis! 



Een hele week

bezig zijn met je passie,

andere mensen ontmoeten

en vakantie vieren

in een prachtige omgeving:

wie wil dit nu niet?

 



Wat houdt deze kookweek in?

We gaan natuurlijk met elkaar koken en genieten. Maar niet allen koken. Het programma bevat ook excursies en vrije tijd. We brengen een bezoek aan de lokale markt, we maken een prachtige wandeling in de buurt en De Tafel van An organiseert een wijnproeverij. Je kunt ook een individueel coachingsgesprek aanvragen met coachkok An, waarin zij tips en advies geeft over voeding en gezondheid (ter plekke bij te boeken € 50). 


Programma (kleine wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: aankomst, 3 gangen Chef’s diner

Dag 2: ontbijt, ochtendwandeling naar Moraira (o.a. de uitkijktoren Torre de Vigia  uit 1553 en het kasteel El Castillo uit 1742), workshop, diner

Dag 3: ontbijt, ochtendexcursie naar de visafslag (Lonja de Pescado), workshop, diner

Dag 4: ontbijt, vrije dag (zelf in te vullen)

Dag 5: ontbijt, ochtendwandeling, workshop, diner

Dag 6: ontbijt, wijnproeverij, diner op locatie (exclusief)

Dag 7: ontbijt, bezoek ochtendmarkt, workshop, tapasdiner

Dag 8: ontbijt, vertrek


Wij vinden het fantastisch

om je in de watten te leggen. 

Ga je mee?

 







Praktisch

Je komt aan en na de indeling van de kamers ter plekke (2-4 personen per kamer) kun je acclimatiseren. Hierna volgt een gezamenlijk diner, verzorgd door De Tafel van An. Met speciale dieetwensen of allergieën kan, mits bij boeking vooraf aangegeven, rekening gehouden worden.

 

Iedere dag starten we vanaf 9 uur met het luxe ontbijt. Alle ochtendexcursies beginnen om 10 uur.

Om 17 uur beginnen de workshops met een hapje en een drankje (inclusief) en aansluitend een diner. Verdere drankjes verzorg je zelf of je tekent ze aan op een lijst (contante betaling voor vertrek). Halverwege de week is er een vrije dag. Wordt het een dagje strand, shoppen (beide op 2 km loopafstand), uit eten gaan of…? We dineren 1x in een plaatselijk restaurant (exclusief). De tapasavond aan het eind van de week is de afsluiting van een heerlijke vakantie. Muziekinstrumenten zijn welkom! Aan het eind van deze week ga je uitgerust en voldaan naar huis. Je ontvangt na afloop de recepten per e-mail. 





Koud in februari in Nederland, vakantie vieren in Spanje? Goed idee!







Luxe

We hebben bewust gekozen voor een luxe onderkomen, zodat iedereen zich verwend voelt en kan genieten van de vakantie. De villa staat in een prachtige tuin met 16 palmen, biedt een panoramisch uitzicht, 2 keukens, 3 badkamers, een privézwembad en veel ruimte rondom. 

Kosten:

Voor deze week betaal je € 675 p.p. Wil je direct inschrijven? De Tafel van An geeft een vroegboekkorting:

je betaalt € 625 p.p. als je boekt voor 1 september 2019!

Boeken kan nog tot uiterlijk 1 oktober. Er kunnen slechts 8-10 personen deelnemen. Je kunt individueel of als groep(je) boeken. Vraag naar de voorwaarden. Wil je meedoen, bel dan met An (00)31(0)629371202,

typ een bericht via de website http://www.detafelvanan.nl/CONTACT/

of stuur een e-mail via info@detafelvanan.nl. 





An’s motto is:

eet en drink,

ontspan en geniet!

 






Inbegrepen

7x overnachting in tweepersoonskamer in Villa Las Palmeras

7x luxe ontbijt

4x kookworkshop, inclusief alle recepten per e-mail

1x 3 gangen Chef’s diner op de eerste dag

4x diner

1x ochtendwandeling naar Moraira

1x ochtendwandeling in de omgeving

1x bezoek aan de lokale markt

1x ochtendexcursie naar de visafslag

1x middagwijnproeverij

 

Niet inbegrepen

1x diner op locatie

vlucht van Nederland naar Alicante of Valencia v.v.

transfer van vliegveld naar Moraira v.v.

(eventuele) autohuur

maaltijden en dranken niet beschreven in het programma

persoonlijke uitgaven

verzekeringen


 Mogen we je straks in Moraira ontmoeten?

 _______________________________________________________________________________________________________

 Lente-wijn/spijsworkshops van De Tafel van An


Data: donderdag’s 11 april en 2 mei 2019.
Tijd: vanaf 18 uur.
Duur: ca. 3,5-4 uur.
Plaats: Natuurvriendenhuis Krikkenhaar in Bornebroek bij Almelo.
Lenteprijs: € 39 p.p. per workshop

Aanmelden: voor 4 april (workshop 11 april) en voor 25 april (workshop 2 mei). Vul het contactformulier in op de website http://www.detafelvanan.nl/CONTACT/, mail naar info@detafelvanan.nl of bel direct met An op 06 2937 1202.

Korting
Er worden 2 verschillende workshops gegeven.
Wil je beide workshops volgen, dan krijg je korting op de prijs en betaal je slechts € 70!

Voor wie?
Je kunt je als individu en ook als groep inschrijven. Bij deelname van minimaal 12 personen gaat de workshop door. Hiervan krijg je uiterlijk een dag na de sluitingsdatum van inschrijving bericht.
Reserveer je met een groep van minimaal 8 personen of meer, dan kook je aan een eigen kookeiland en heb je een eigen tafel tijdens het diner.

Een nieuwe lente met mooie voorjaarsproducten: dat wil je op het bord en in het glas terugzien
Je wordt ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en An vertelt kort iets over het verloop van de avond. Je krijgt een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding.
Je gaat onder An’s begeleiding 6 gerechten maken, bij elkaar voldoende als maaltijd. An schenkt hierbij tijdens het aansluitende diner 6 bijpassende proefglaasjes wijn. Zij vertelt over de wijn-spijscombinaties.
Na deze workshop(s) kun je gemakkelijker een wijn kiezen bij een voorjaarsgerecht, je kunt werken met seizoensproducten en je hebt diverse snij- en kooktechnieken geleerd.

Natuurlijk ontvang je na afloop per e-mail de recepten, zodat je de gerechten later thuis ook nog kunt bereiden.


Menu

An houdt ervan om op het laatste moment mooie inkopen te doen. Het menu is altijd een verrassing. Tot nu toe is geen enkele gast teleurgesteld. In het voorjaar kun je groene groenten verwachten, jonge geitenkaas, tuinkers, frisse sla of misschien wel asperges, rood fruit, doperwt, lam, … en natuurlijk: ijs.
Laat je verrassen door de creativiteit, smaak, speciale wijn-spijscombinaties en de gastvrijheid van An!

______________________________________________________________________________________________________

Aanschuiftafel

Wil je leuke mensen ontmoeten aan mijn Tafel? Wil je een bijzondere avond beleven? Ik nodig je van harte uit om aan te schuiven voor een Mediterraans diner op het Huisadres van De Tafel van An. De gerechten voor deze bijzondere diners komen uit verschillende landen rond de Middellandse zee en worden begeleid door bijpassende drankjes.

U kunt een abonnement nemen op mijn Nieuwsbrief voor de actuele data. Een berichtje via het contactformulier is voldoende. Ik zet uw e-mailadres dan op de verzendlijst.

Ons privacybeleid vindt u hier.

Tot ziens aan mijn Tafel!

______________________________________________________________________________________________________

Mise en place


Heb je een feestje, dinertje of ander culinair ideetje en wil je zelf koken, dan kan ik je van te voren of zelfs ter plekke, als je dat wilt, advies geven en begeleiden. Wil je advies of recepten i.v.m. dieetwensen, dan kan ik je helpen. Je kunt mij 'inhuren' voor een of meerdere uren en zet daarna een professioneel diner op tafel. Zonder stress, zonder zorgen.

Mijn uurtarief is 25 euro p/u (reistijd en tijd op locatie).

Deze prijs is inclusief btw, exclusief reiskosten (0,50 p/km).

______________________________________________________________________________________________________

Masterclass

An kookt!

Wilt u een masterclass met uitleg en recepten? Neemt u dan contact met mij op. Ik geef bijvoorbeeld een masterclass Sauzen maken.

Een saus maakt meestal het gerecht compleet en vormt een verbinding tussen de componenten. Ik laat je de fijne kneepjes van het sauzen maken zien. De demonstratie vindt plaats in mijn keuken aan de Deldensestraat in Almelo.

Als je na de masterclass naar huis gaat, weet je hoe je op verschillende manieren een begeleidende saus bij een gerecht kunt maken. Natuurlijk krijg je na afloop alle informatie per e-mail, zodat je thuis alles nog eens na kunt lezen en zelf aan de slag kunt gaan.

Wil je een masterclass hebben over een ander onderwerp? Zorg dan dat je minimaal 6 mensen bij elkaar hebt en neem contact met mij op. Ik maak speciaal voor jullie een masterclass met recepten.

Wil je een masterclass 'Geen stress bij het kerstdiner', dat kan ook! Bel of mail me gerust! 

._____________________________________________________________________________________________________________________________