De Tafel van An

Culinair genieten op maat

NIEUWS

_________________________________________________________________________________________________________

Aanschuiftafel

Wil je leuke mensen ontmoeten aan mijn Tafel? Wil je een bijzondere avond beleven? Ik nodig je van harte uit om aan te schuiven voor een Mediterraans diner op het Huisadres van De Tafel van An. De gerechten voor deze bijzondere diners komen uit verschillende landen rond de Middellandse zee en worden begeleid door bijpassende drankjes.

U kunt een abonnement nemen op mijn Nieuwsbrief voor de actuele data. Een berichtje via het contactformulier is voldoende. Ik zet uw e-mailadres dan op de verzendlijst.

Ons privacybeleid vindt u hier.

Tot ziens aan mijn Tafel!

______________________________________________________________________________________________________

Mise en place


Heb je een feestje, dinertje of ander culinair ideetje en wil je zelf koken, dan kan ik je van te voren of zelfs ter plekke, als je dat wilt, advies geven en begeleiden. Wil je advies of recepten i.v.m. dieetwensen, dan kan ik je helpen. Je kunt mij 'inhuren' voor een of meerdere uren en zet daarna een professioneel diner op tafel. Zonder stress, zonder zorgen.

Mijn uurtarief is 25 euro p/u (reistijd en tijd op locatie).

Deze prijs is inclusief btw, exclusief reiskosten (0,50 p/km).

______________________________________________________________________________________________________

Masterclass

An kookt!

Wilt u een masterclass met uitleg en recepten? Neemt u dan contact met mij op. Ik geef bijvoorbeeld een masterclass Sauzen maken.

Een saus maakt meestal het gerecht compleet en vormt een verbinding tussen de componenten. Ik laat je de fijne kneepjes van het sauzen maken zien. De demonstratie vindt plaats in mijn keuken aan de Deldensestraat in Almelo.

Als je na de masterclass naar huis gaat, weet je hoe je op verschillende manieren een begeleidende saus bij een gerecht kunt maken. Natuurlijk krijg je na afloop alle informatie per e-mail, zodat je thuis alles nog eens na kunt lezen en zelf aan de slag kunt gaan.

Wil je een masterclass hebben over een ander onderwerp? Zorg dan dat je minimaal 6 mensen bij elkaar hebt en neem contact met mij op. Ik maak speciaal voor jullie een masterclass met recepten!   

._____________________________________________________________________________________________________________________________