De Tafel van An

Culinair genieten op maat

NIEUWS

_________________________________________________________________________________________________________

Lente-wijn/spijsworkshops van De Tafel van An

Data: donderdag’s 11 april en 2 mei 2019.
Tijd: vanaf 18 uur.
Duur: ca. 3,5-4 uur.
Plaats: Natuurvriendenhuis Krikkenhaar in Bornebroek bij Almelo.
Lenteprijs: € 39 p.p. per workshop

Aanmelden: voor 4 april (workshop 11 april) en voor 25 april (workshop 2 mei). Vul het contactformulier in op de website http://www.detafelvanan.nl/CONTACT/, mail naar info@detafelvanan.nl of bel direct met An op 06 2937 1202.

Korting
Er worden 2 verschillende workshops gegeven.
Wil je beide workshops volgen, dan krijg je korting op de prijs en betaal je slechts € 70!

Voor wie?
Je kunt je als individu en ook als groep inschrijven. Bij deelname van minimaal 12 personen gaat de workshop door. Hiervan krijg je uiterlijk een dag na de sluitingsdatum van inschrijving bericht.
Reserveer je met een groep van minimaal 8 personen of meer, dan kook je aan een eigen kookeiland en heb je een eigen tafel tijdens het diner.

Een nieuwe lente met mooie voorjaarsproducten: dat wil je op het bord en in het glas terugzien
Je wordt ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en An vertelt kort iets over het verloop van de avond. Je krijgt een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding.
Je gaat onder An’s begeleiding 6 gerechten maken, bij elkaar voldoende als maaltijd. An schenkt hierbij tijdens het aansluitende diner 6 bijpassende proefglaasjes wijn. Zij vertelt over de wijn-spijscombinaties.
Na deze workshop(s) kun je gemakkelijker een wijn kiezen bij een voorjaarsgerecht, je kunt werken met seizoensproducten en je hebt diverse snij- en kooktechnieken geleerd.

Natuurlijk ontvang je na afloop per e-mail de recepten, zodat je de gerechten later thuis ook nog kunt bereiden.


Menu

An houdt ervan om op het laatste moment mooie inkopen te doen. Het menu is altijd een verrassing. Tot nu toe is geen enkele gast teleurgesteld. In het voorjaar kun je groene groenten verwachten, jonge geitenkaas, tuinkers, frisse sla of misschien wel asperges, rood fruit, doperwt, lam, … en natuurlijk: ijs.
Laat je verrassen door de creativiteit, smaak, speciale wijn-spijscombinaties en de gastvrijheid van An!

______________________________________________________________________________________________________

Aanschuiftafel

Wil je leuke mensen ontmoeten aan mijn Tafel? Wil je een bijzondere avond beleven? Ik nodig je van harte uit om aan te schuiven voor een Mediterraans diner op het Huisadres van De Tafel van An. De gerechten voor deze bijzondere diners komen uit verschillende landen rond de Middellandse zee en worden begeleid door bijpassende drankjes.

U kunt een abonnement nemen op mijn Nieuwsbrief voor de actuele data. Een berichtje via het contactformulier is voldoende. Ik zet uw e-mailadres dan op de verzendlijst.

Ons privacybeleid vindt u hier.

Tot ziens aan mijn Tafel!

______________________________________________________________________________________________________

Mise en place


Heb je een feestje, dinertje of ander culinair ideetje en wil je zelf koken, dan kan ik je van te voren of zelfs ter plekke, als je dat wilt, advies geven en begeleiden. Wil je advies of recepten i.v.m. dieetwensen, dan kan ik je helpen. Je kunt mij 'inhuren' voor een of meerdere uren en zet daarna een professioneel diner op tafel. Zonder stress, zonder zorgen.

Mijn uurtarief is 25 euro p/u (reistijd en tijd op locatie).

Deze prijs is inclusief btw, exclusief reiskosten (0,50 p/km).

______________________________________________________________________________________________________

Masterclass

An kookt!

Wilt u een masterclass met uitleg en recepten? Neemt u dan contact met mij op. Ik geef bijvoorbeeld een masterclass Sauzen maken.

Een saus maakt meestal het gerecht compleet en vormt een verbinding tussen de componenten. Ik laat je de fijne kneepjes van het sauzen maken zien. De demonstratie vindt plaats in mijn keuken aan de Deldensestraat in Almelo.

Als je na de masterclass naar huis gaat, weet je hoe je op verschillende manieren een begeleidende saus bij een gerecht kunt maken. Natuurlijk krijg je na afloop alle informatie per e-mail, zodat je thuis alles nog eens na kunt lezen en zelf aan de slag kunt gaan.

Wil je een masterclass hebben over een ander onderwerp? Zorg dan dat je minimaal 6 mensen bij elkaar hebt en neem contact met mij op. Ik maak speciaal voor jullie een masterclass met recepten.

Wil je een masterclass 'Geen stress bij het kerstdiner', dat kan ook! Bel of mail me gerust! 

._____________________________________________________________________________________________________________________________